“HIZLI NOKTA” hız kesmeden devam ediyor.

 

 

Türkiye Finans Katılım Bankası’nın tescilli markası olan HIZLI NOKTA, dokunmatik ekranlı, kullanıcı dostu, geliştirilebilir bir tahsilat platformudur. Satış ve pazarlama hizmetlerini Garanti Global Tahsilat Sistemleri ve Ödeme Hizmetleri yürütmektedir. HIZLI NOKTA platformunu oluşturan tüm donanım tedariğini ise, 2014 yılından beri Çözüm Ortağı olarak kabul görmekte olan Firmamız sağlamaktadır. Ürünlerimizin teknolojik olarak geliştirilebilir platforma sahip olması ve yazılımının sürekli yenilenebilir yapıda olması, projede ön plana çıkmaktadır.  

Banka anlaşmalı, yasal mevzuata uygun, %100 güvenli, online servis sağlayan HIZLI NOKTA platformu, firmamız ürünleri üzerinden, banka dışı kanallardan fatura tahsilatı ile birlikte, TL yükleme, bilet satış, sigorta ve finansman başvurusu, ürün satışı vb. birçok hizmeti bir arada sunmaktadır. Ayrıca, “Türkiye Finans, HIZLI NOKTA ürünü ile, bayilere, yapılan finansal işlemler üzerinden ek gelir kazandırmaktadır.  

Ciddi bir tecrübenin ürünü olarak 2014 yılında faaliyetine başlamış olan HIZLI NOKTA; hızla büyüyen bir ivme ile yoluna devam etmektedir.

http://www.hizlinokta.com.tr/